Tjänster

Is-show – Med våra isskulpturer skapas en wow-känsla till de flesta fester och event.  Is är alltid minnesvärt, effektfullt och lämnar alltid ett bestående intryck hos betraktaren.  Tänk tillbaka på de många fester och event som du själv deltagit på. Efter ett tag så ser de allra flesta ganska lika ut. Fundera sedan över om du varit på en fest där det fanns en eller flera isskulpturer. Det kommer du garanterat ihåg. Isskulpturer skapar alltid ett bestående intryck, speciellt om man i sammanhanget även får se skulpturen växa fram och följa konstnärens arbete.

Tillsammans med kunden tar vi fram en design och beroende på storlek och tid så skapas hela skulpturen på plats eller ibland gör vi delar av den i förväg och slutför och monterar på plats vilket ger en lite mer tids- och kostnadseffektiv produkt.
Live-skulpturering eller som vi kallar det Is-show passar lika bra på födelsedagskalaset, bröllopet som på företagseventet.
Lenn Art Ice Event ger er invigning, festival, butiksöppning mm en gnistrande inramning.  Och vi är inte begränsade till att bara jobba på vintern, utan vår verksamhet håller igång året om.  Ingen förväntar sig att se en isskulptör uppträda på sommaren vilket ger en ännu större wow-känsla och känsla av lyx.

Prova på grunderna i is- skulptering

Att själv få skapa i is är en väldigt uppskattad aktivitet för kickoffer, teambuilding, svensexor och möhippor. Vi lär snabbt ut grunderna i isskulptur, förser er med is och verktyg och sen är det bara att låta kreativiteten flöda. Glädje, skratt och en eventuellt en del tårar i frustration utlovas.

Tveka inte att kontakta oss för prisuppgift. Vi vågar nästan lova att ni kommer bli positivt överraskade.